Hesabını nasıl silersin?
SnapRise (eski adıyla EduRise) hesabını ve verilerini uygulama içinden tek başına silebilirsin.
Uygulama içinden
- SnapRise’ı aç ve Profil sekmesine git.
- Ayarlar → Hesap → Hesabı sil’e dokun.
- Onayla. Hesabın hemen kapatılır.
Ne silinir?
- Profil bilgilerin, sorduğun sorular, çözümler, favoriler, sohbet mesajların ve bildirim geçmişin.
- Cihaz kayıtların ve bildirim token’ların.
Hesap 30 gün boyunca “silinmiş” durumda tutulur; bu sürede aynı Google/Apple hesabıyla giriş yaparsan geri gelir. 30 gün sonunda kişisel veriler kalıcı olarak anonimleştirilir. Yasal zorunluluk gereği saklanan satın alma kayıtları kişisel bilgilerden ayrıştırılarak tutulur.
Aboneliğin
Hesabı silmek aboneliği otomatik iptal etmez. App Store ya da Google Play abonelik ayarlarından SnapRise Plus’ı ayrıca iptal etmelisin.
Uygulamaya erişemiyorsan
Kayıtlı e-posta adresinden [email protected] adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönder; 7 iş günü içinde işleme alınır.